Publicat la: 20.04.2017. 17:33 / 1.877 views

AUTORITĂŢILE, ÎN ALERTĂ DE VREME REA. 26 DE LOCALITĂŢI FĂRĂ CURENT ELECTRIC SI TRAFIC IN CONDITII DE IARNA

Având în vedere avertizările cod galben şi cod portocaliu pentru judeţul Buzău, reprezentanţii guvernului în teritoriu aduc la cunoştinţă că s-au luat, deja, măsurile necesare, pentru gestionarea situaşiilor de urgenţă. Azi, mai multe echipe ale Electrica Buzău încercau să refacă alimentarea cu energie electrică în 26 de localităţi din judeţ.

zapada siteÎncă de ieri, s-a instituit serviciul de permanenţă la Instituţia Prefectului, dar şi la primăriile din judeţ. De asemenea, toate comitetele locale pentru situaţii de urgenţă au fost înştiinţate  referitor la măsurile de prevenire  a situaţiilor generate de  precipitaţii abundente. Reprezentanţii guvernului în teritoriu menţionează că s-au luat măsuri inclusiv pentru asigurarea continuităţii în furnizarea serviciilor de utilităţi publice.

Cele mai mari probleme au survenit în urma căderilor de zăpadă. 26 de localităţi buzoiene au rămas fără energie electrică, total sau partial. Mai multe echipe ale Electrica Buzău s-au deplasat în judeţ pentru a remedia problemele .

Probleme au fost înregistrate şi pe drumurile judeţene, în zonele de deal şi de munte. Ninsorile abundente au coborât coroanele copacilor foarte aproape de nivelul carosabilului, astfel că autovehiculele de mare tonaj au rămas blocate. Mai multe echipe au fost trimise, dis de dimineaţă în zonele afectate, pentru a toaleta arborii.

Pe mai multe drumuri naţionale s-a circulat în condiţii de iarnă. Pe traseu, au fost scoase utilaje, pentru a se acţiona cu material antiderapant. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!