Publicat la: 28.08.2017. 18:36 / 1.287 views

AUTOGARĂ JUDEŢEANĂ. STAŢIA VA FI CONSTRUITĂ LÂNGĂ GARA PĂTÂRLAGELE

Pe Valea Buzăului nu există o autogară pentru călătorii transportaţi cu mijloace auto de operatorii judeţeni. Consiliul Judeţean intenţionează să construiască o staţie pentru cei care călătoresc cu autobuzele sau cu microbuzele lângă gara CFR din Pătârlagele. Este un nod rutier extrem de important din care se poate circula în mai multe direcţii şi care face legătura şi cu trenurile de călători spre Nehoiu sau Buzău.

patarlagele siteConsiliul Judeţean derulează un program complex de verificare a operatorilor judeţeni pentru transportul auto de persoane. În cadrul acestor controale au fost verificate şi staţiile de autobuz, inclusiv autogările existente.

În judeţ sunt doar 5 autogări autorizate, dintre care trei sunt în municipiul Buzău, iar celelalte 2 în Râmnicu Sărat. Pe unul dintre cele mai solicitate trasee de transport călători, cel de pe Valea Buzăului, nu există nicio autogară.

O autogară pe DN 10 ar fi de mare folos, mai ales că, pe la Pătârlagele trec multe curse spre Braşov şi spre Buzău şi, tot pe aici, circulă trenurile personale dintre Buzău şi Nehoiaşu.

Şi la Râmnicu Sărat se intenţionează construirea unei autogări moderne în zona staţiei CFR din oraş.

În urma controalelor efectuate de comisia formată de Consiliul Judeţean vor fi luate toate măsurile necesare pentru asigurarea unor condiţii civilizate atât pe mijloacele de transport, cât şi în autogările judeţene. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!