Publicat la: 28.12.2017. 19:28 / 749 views

AUTOBUZUL 1 ÎŞI SCHIMBĂ TRASEUL. MODIFICAREA, LA CEREREA BUZOIENILOR

Traseul autobuzului numărul 1 va fi modificat în scurt timp. Conducerea societăţii de trasnsport va propune două variante de traseu ce vor fi analizate, apoi se va decide care este cea mai potrivită pentru buzoieni. Ideea de modificare vine ca răspuns la solicitările buzoienilor de a transporta elevii din Dorobanţi şi Micro V către Colegiul Hasdeu.

linii autobuzTraseul autobuzului 1 va fi modificat anul viitor. Pe de o parte, Trans Bus  propune ca mijlocul de transport să aibă capăt pe strada Horticolei, să nu mai meargă până la podul de la Vadu Paşii. Pe de altă parte, se propune intrarea prin cartierele Dorobanţi şi Micro V pentru a prelua elevii din zonă care învaţă la Haseu.

În ultima perioadă se discută intens ca traseele autobuzelor să fie modificate pentru a răspunde nevoilor cât nmai multor buzoieni.

Începând cu luna ianuarie 2018, Trans Bus va avea linie şi la Vadu Paşii, lucru care va duce la noi modificări în traseele autobuzelor. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!