Publicat la: 30.06.2020. 18:11 / 696 views

AUTOBUZELE TRANS BUS CIRCULĂ ȘI LA TISĂU. TRASEUL DEVINE FUNCȚIONAL DE LA 1 IULIE

După luni întregi de demersuri, începând de miercuri, 1 iulie, autobuzele Trans Bus vor ajunge și la Tisău. Traseul 23 va pleca din Buzău de pe strada Horticolei și va circula până în satul Strezeni.

autobuze 2TRASEU

Societatea de transport local a făcut anunțul pe care îl așteptau de multă vreme locuitorii din zona Tisău. Astfel, începând cu data de 1 iulie, Trans Bus va  opera serviciul de transport public local și pe raza comunei Tisău. Traseul 23 va circula până în satul Strezeni, iar lista prețurilor titlurilor de călătorie sunt disponibile pe site-ul Trans Bus.

Biletele vor fi disponibile la partenerii Trans Bus de pe raza comunei Tisău, cât și la centrele de emitere bilete și abonamente.

Potrivit deciziei de înființare a traseului, vor deveni funcționale următoarele stațiii pe raza comunei Vernești:  pe Traseul 25 între stația Vernești Combinat și Zorești Goidescu Vernești în comuna Vernești, cu denumirea Stația Sturza. Pe Traseul 23 între stația Cîrlomănești Stoicescu și Mirea Podul Boborei, comuna Vernești, cu denumirea Stația Peco.

De luni până vineri primele autobuze de pe traseul 23 vor pleca de pe strada Horticolei la ora 7.30, iar ultimul la ora 23.30. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!