Publicat la: 20.07.2018. 18:22 / 1.064 views

AUTOBUZELE DIN JUDEŢ, TRASE PE DREAPTA. CONTROALE ÎN TANDEM ALE CONSILIULUI JUDEŢEAN ŞI POLIŢIEI

Surpriză pentru şoferii curselor judeţene de transport persoane, după un control inopinat al Consiliului Judeţean Buzău. Azi dimineaţă, angajaţii Biroului de Transport şi cei ai Serviciului Rutier din cadrul IPJ Buzău au efectuat controale la transportatorii de persoane. Cele mai mari sancţiuni au fost aplicate unui operator care nu a respectat contractul renunţând să mai trimită autovehiculele de transport pe traseu.

control transport autobuze rate judet 3Controalele au fost efectuate în urma unor reclamaţii făcute de cetăţeni care acuzau lipsa mijloacelor de transport de pe trasee. Autorităţile au descoperit mai multe nereguli, pe ruta Merei, Stîlpu, Ulmeni, Pietroasele,  Breaza, Săhăteni şi Năeni. Cele mai multe vizau nerespectarea graficului de transport şi siguranţa călătorilor.

Mai mult, autorităţile au descoperit că operatorul de pe traseul Vintileanca – Buzău anulase cursa de dimineaţă, probabil din cauza faptului că elevii navetişti sunt în vacanţă, diminuîndu-se, astfel, profitul. Dacă astfel de nereguli nu vor fi imediat remediate, operatorul de transport riscă ridicarea licenţei. Aşa s-a procedat, de altfel, şi în alte cazuri similare, din judeţ.

Reprezentanţii Consiliului Judeţean primesc frecvent reclamaţii din partea călătorilor nemulţumiţi de condiţiile oferite de transportatori. De fiecare dată când au fost efectuate controale, neregulile constatate au fost la ordinea zilei. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!