Publicat la: 29.04.2020. 18:53 / 929 views

AUTOBUZE ŞI PENTRU PENSIONARII BUZOIENI. TRANS BUS A MODIFICAT PROGRAMUL TRASEELOR

Pentru prima dată de la instituirea stării de urgenţă, persoanele peste 65 de ani din municipiul Buzău pot circula cu autobuzele Trans Bus. Până ieri, mijloacele de transport în comun nu au avut program între orele 11:00 – 13:00, când vârstnicii aveau dreptul să iasă din case pentru strictul necesar. De astăzi, autobuzele circulă de dimineaţă, aproape toată ziua.

autobuze pensionari (2) autobuze pensionari

De astăzi, autobuzele Trans Bus au curse adaptate noii ordonanţe militare dedicate persoanelor peste 65 de ani. Pentru că în intervalul orar de dimineaţă, între 7:00 – 11:00, aceste persoane se pot deplasa, strict pentru cazurile de necesitate, Primăria Buzău a decis să modifice orarul de transport şi să introducă pe trasee mai multe autobuze şi în acest interval orar. În plus, pe noul program, care poate fi consultat pe site-ul şi pe pagina de facebook a Trans Bus, se poate observa că mijloacele de transport sunt pe trasee până în jurul orei 17:00 – 17:30, chiar şi mai târziu, fiecare linie având specificul ei orar. Cursele pentru navetişti şi cele zonale sunt prinse în continuare în noul grafic.

Tot de astăzi, au fost modificate orarele şi locaţiile de funcţionare a tonetelor pentru abonamente sau alte servicii de care pot beneficia călătorii. La orele dimineţii, la tonetele deschise, s-au format cozi.

Sunt disponibile doar şase puncte de vânzare a abonamentelor: la Gara Tohăneni, Big Profi, Bazar Profi, Piaţa Dorobanti, Catedrala Sf. Sava şi la toneta de la intrarea în Parcul Crâng. Program de lucru este de luni până vineri, între orele: 6:00 – 18.00, sâmbata şi duminică fiind închis. Ca alternativă pentru achiziţia titlurilor de călătorie, Trans Bus pune la dispoziţie plata biletului prin SMS la 7494, direct în autobuze la POS-urile disponibile (plata cu cardul bancar), precum şi de la magazinele partenere unde se vând de obicei tichete. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!