Publicat la: 24.03.2020. 20:10 / 672 views

AUTOBUZE PLINE, TRANS BUS MODIFICĂ PROGRAMUL. MAI MULTE AUTOBUZE, FRECVENȚĂ MAI MARE

A fost nebunie, ieri, pe autobuzele Trans Bus, la anumite ore de vârf. Dimineața și după-amiaza, pe mai multe trasee, călătorii s-au îmbulzit în mijloacele de transport în comun. O situație generată pe fondul restrângerii programului de lucru, dar și al reducerii numărului de autobuze. În urma problemelor semnalate, Trans Bus a anunțat un nou program și suplimentarea autobuzelor la orele de vârf.

autobuz corona 2Ieri, mai multe fotografii surprinse în autobuzele din Buzău au arătat cum au fost înțelese esențialele recomandări de protecție împotriva răspândirii COVID-19. Pozele au fost realizate la ore de vârf, atunci când s-a intrat sau s-a ieșit de la muncă. Pe lângă lipsa de resonsabilitate a unor călători, aglomerația de pe mijloacele de transport în comun s-a creat și pe fondul reducerii numărului de autobuze de pe trasee, în condițiile în care programul de lucru era deja limitat doar dimineața, până la ora 8.30 și după-amiaza, între orele 13:00 – 17:00.

Ieri seară, Trans Bus a anunțat că, în urma analizei valorilor de trafic înregistrate după aplicarea măsurilor de reducere impuse de situația creată de COVID-19, precum și ca răspuns la solicitările unor societăți comerciale sau ale unor cetățeni, programul a fost modificat. Mai multe autobuze pe traseu la orele de vârf, a fost una dintre cele mai importante decizii.

Astăzi după-amiază, s-a putut observa că numărul călătorilor din autobuze era redus semnificativ față de ceea s-a întâmplat ieri, la anumite ore.  

Cu toate acestea, pe adresa redacției ne-au fost trimise fotografii surprinse astăzi în autobuze, cu oameni înghesuiți.

Noul program de transport poate fi consultat pe site-ul societății sau pe contul de facebook al Trans Bus. Este posibil ca, urmare a noului ordin militar anunțat azi de președintele Klaus Iohannis, programul să sufere noi modificări pentru următoarea perioadă. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!