Publicat la: 01.04.2020. 18:19 / 339 views

AUTOBUZE PE TRASEE, LA CAPACITATE MAXIMĂ. TRANS BUS: “NU VĂ ÎNGHESUIŢI! SUNT SUFICIENTE!”

De astăzi, autobuzele Trans Bus vor circula la capacitate maximă la orele de vârf. Decizia aparţine conducerii societăţii de transport, pentru a preveni aglomerarea autobuzelor.

statie 2Responsabilii de la Trans Bus au constatat că, în ciuda măsurilor luate până acum, încă se înregistrează cazuri de aglomerări în autobuze.

Astfel, de astăzi, transportul public va fi asigurat la capacitate maximă, la orele de vârf, dimineaţa şi de după-amiaza.

În acest context, conducerea Trans Bus mai face un apel către călători, să nu se îmbulzească în primul autobuz sosit în staţie, pentru că mijloacele de transport de pe teren sunt suficiente pentru a prelua pasageri în condiţii de protecţie. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!