Publicat la: 24.12.2015. 20:44 / 1.197 views

AUTOBUZE NU, MAXI TAXI DA. IATĂ PROGRAMUL DE SĂRBĂTORI AL TRANSPORTULUI ÎN COMUN

Începând de azi, de la ora 17.00, autobuzele TransBus s-au retras la autobază şi vor mai ieşi pe traseu luni dimineaţă.

MAXI 1În acest fel, pentru zilele de joi seară, vineri, sâmbătă şi duminică, buzoienii care au nevoie de transport vor trebui să apeleze la maxi taxi sau la taxi în caz că vor dori să ajungă mai repede la destinaţie. Din informaţiile culese de reporterul Campus Tv sistemul maxi taxi va funcţiona vineri, sâmbătă şi duminică, dar cu un număr redus de microbuze ceea ce va face ca intervalul de aşteptare să fie mai mare. Autobuzele TransBus nu vor circula nici pe 1,2 şi 3 ianuarie, iar pe 31 decembrie programul de funcţionare se va sista la ora 13.00. (Auraş Tereacă)

 

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. Catalin spune:

    Cretini. Cand lumea are nevoie sa care un bagaj mai mare sau un carucior de copil, cetatenii fraieri sunt lasati pe mana mafiei maxi-taxi!
    Dar de, la Buzaul asta taranizat nu te mai miri de nimic..

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>