Publicat la: 12.02.2018. 19:07 / 1.299 views

AUR PENTRU MARINA BABOI. BUZOIANCA, DIN NOU CAMPIOANĂ BALCANICĂ

După cele trei titluri naţionale cucerite săptămâna trecută, Marina Baboi recidivează, cu o performanţă de excepţie. Buzoianca s-a impus clar, la Campionatele Balcanice de la Sofia, în proba de 60 de metri plat. Baboi a stabilit în weekend şi recordul Campionatelor Balcanice, pe această distanţă.

baboi sitePerioadă de graţie, pentru atleta buzoiană Marina Baboi. Românca a stabilit sîmbătă, la Sofia, un nou record balcanic pe distanţa de 60 de metri, în cadrul Campionatelor Balcanice U20. Cu 7.45 secunde, Baboi corectează, astfel, un record balcanic pe care îl stabilise tot ea, anul trecut, la Istanbul.

Buzoianca este neînvinsă în 2018, pe distanţa de 60 de metri, fiind la a şaptea clasare pe locul întâi, în acest an. Primele două luni i-au adus tinerei sprintere 3 titluri de campioană naţională şi unul balcanic. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>