Publicat la: 17.07.2019. 18:01 / 364 views

AUGUST PLIN DE AMICALE, PENTRU METALUL. VICTORIA TRAIAN, FOCŞANI ŞI ASTRA, PE AGENDA LUI VALI STAN

metalul 1Cantonament la Snagov şi o lună august al cărei calendar este plin de meciuri de verificare. După ce pregătirea de vară s-a desfăşurat pe Arena Cornel Negoescu, Metalul va efectua cantonamentul în Baza Ministerului Tineretului şi Sporturilor, începând de luni. Imediat după revenirea din cantonament, Metalul va disputa mai multe meciuri de pregătire, cu Victoria Traian, o dublă cu SCM Focşani şi cu Astra Giurgiu, într-un interval de două săptămâni. Pe 14 august, Metalul va juca primul meci oficial, în Cupa României, pentru ca pe 24 august să debuteze în noul sezon al Ligii a III-A.

Din păcate, Metalul a pierdut câţiva jucători importanţi, fără să reuşească, deocamdată, o campanie de transferuri fructuoasă. Singurul înregimentat de clubul alb-albastru este Ionuţ Pădineanu, vârful de atac venit via CS Tunari.

Vali Stan speră, ca până la plecarea în cantonament, să mai bifeze cel puţin 3-4 transferuri, mai ales în contextul în care lotul buzoian este foarte “subţire” numeric. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!