Publicat la: 15.06.2017. 18:09 / 2.161 views

AUDIENŢE DE VARĂ LA AVOCATUL POPORULUI. MAI PUŢINE RECLAMAŢII ÎN ATENŢIA EXPERTULUI

Puţini buzoieni au ţinut să fie prezenţi, astăzi, la o nouă rundă de audienţe în faţa unui reprezentant al Avocatului Poporului. Au dominat reclamaţiile pe tema fondului funciar. Nu au lipsit petiţiile îndreptate împotriva unor primării.

avocat popor audientaDacă până acum, în fiecare lună, la expertul Avocatului Poporului venit de la Ploieşti la Prefectura Buzău se prezentau în medie 20 de persoane, astăzi numărul reclamanţilor a fost unul foarte redus.

Problemele cu dreptul la proprietate asupra unor terenuri au fost sesizate de majoritatea celor care au mers în audienţă.

Pe lista petiţiilor s-au mai aflat şi anumite primării reclamate că nu au dat curs unor solicitări din partea contribuabililor.

Următoarea rundă de audienţe din partea unui expert al Avocatului Poporului este programată în luna iulie, tot la sediul Prefecturii Buzău. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>