Publicat la: 15.09.2020. 18:38 / 443 views

AU VENIT VACCINURILE ANTIGRIPALE. DSP ÎNCĂ NU ŞTIE CINE ARE PRIORITATE

DSP a primit luni primele doze de vaccin antigripal. Deocamdată, în prima tranșă, au sosit 7200 de doze din totalul de 60 de mii, cât a solicitat DSP Buzău. Spre deosebire de alți ani, încă nu se știe cu certitudine cine vor fi primii imunizați, având în vedere pandemia de coronavirus.

director dsp dsp 1

Veste bună pentru buzoienii care așteptau sosirea dozelor imunizante pentru vaccinarea gratuită. Luni, DSP a primit o primă tranșă de vaccinuri. Din păcate, în prima tranșă a sosit o mică parte din totalul de 60 de mii de doze solicitate de Direcția de Sănătate Publică.

Spre deosebire de alți ani, grupul țintă beneficiar al vaccinării gratuite s-a modificat din cauza pandemiei de coronavirus, iar la acest moment reprezentanții DSP nu știu cu certitudine cine vor fi primii beneficiari.

Buzoienii care vor să beneficieze de imunizare gratuită trebuie să se adreseze medicilor de familile care le vor explica în ce condiții se pot vaccina. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!