Publicat la: 02.03.2021. 19:24 / 234 views

AU TRAS CU DINȚII DE IUGANU. OVIDIU MIHĂILĂ AR FI DORIT S-O PĂSTREZE LA GLORIA

Este știut deja, poate cea mai valoroasă handbalistă a Gloriei va evolua, din sezonul viitor, la Bistrița. Vestea a adus multe comentarii în online din partea fanilor buzoieni care și-ar fi dorit-o în tricoul roș-albastru și în sezoanele următoare.

iuganu 2Antrenorul Ovidiu Mihăilă a declarat la Campus Tv că s-au purtat mai multe runde de negocieri, în contextul în care Ana Maria Iuganu beneficia de statutul de jucător indispensabil la Gloria. Oficialii buzoieni au încercat să-i satisfacă sportivei toate cerințele, dar oferta de la Bistrița a fost una pe care Buzăul nu și-a permis s-o egaleze.

Este a doua jucătoare importantă care pleacă de la Buzău către Bistrița, după Diana Ilina, centrul care a evoluat la Gloria în sezonul 2018-2019. In această perioadă Ovidiu Mihăilă a purtat negocieri cu belarusa pentru a reveni la Buzău. Din păcate, pentru Ilina nu a contat atât salariul oferit de Gloria, cât faptul că-și dorea să evolueze în Champions League. Pe cale de consecință, a ales să semneze pentru CSM București. Pe surse, însă, sportiva din Belarus va evolua din sezonul viitor pentru Podravka Koprivnica, deoarece gruparea bucureșteană se confruntă cu probleme financiare.

Rocada Buzău-Bistrița și retur este completată cu două sportive care vor evolua, de la anul sub comanda lui Ovidiu Mihăilă. Este vorba despre Natalia Vasilevskaia și Andra Moroianu, ambele handbaliste confirmând că vor juca pentru Buzău. De asemenea, Bianca Tiron, de la Dunărea Brăila, ar putea ajunge la Gloria. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!