Publicat la: 22.09.2020. 18:50 / 576 views

AU STRICAT MINUNE DE BOTEZ. POLIȚIȘTII AU OPRIT UN EVENIMENT UNDE ERA NAȘ ADI MINUNE

Polițiștii buzoieni au efectuat ieri un control la un local în incinta căruia se organiza un botez, pentru a verifica dacă se respectă regulile impuse de pandemie. La evenimentul ținut într-un cort participau 250 de persoane, astfel că organizatorul a fost amendat. Nici faptul că nasul copilului era artistul Adrian Minune nu i-a înduplecat pe oamenii legii.

botez adi minune botez merei adi minune

Ieri, în intervalul 19.00 – 01.00, în cadrul unor acțiuni organizate pe raza municipiului Buzău și a comunelor limitrofe, polițiști împreună cu jandarmi, au controlat un agent economic cu obiect de activitate organizarea de evenimente private din Merei.

Având în vedere că la momentul controlului, în interiorul incintei, era în desfăşurare un botez la care participau aproximativ 250 persoane, organizatorul a fost amendat cu suma 10.000 de lei.

Nașul de botez al copilului era chiar Adrian Minune iar la eveniment erau așteptați cei mai cunoscuți cântăreți de manele.

În urma verificărilor, politistii au descoperit că tânărul de 31 de ani din Merei se află sub măsura preventivă a controlului judiciar. Astfel, au fost informate autoritățile competente pentru a dispune în consecință. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!