Publicat la: 23.05.2019. 18:16 / 1.561 views

AU REVENIT DIN PORTUGALIA. ELEVII DE LA TEHNIC AU FĂCUT IMPRESIE BUNĂ

Au mers în Portugalia, au impresionat prin seriozitate şi dorinţă de muncă, iar acum au revenit la şcoală. Este vorba despre încă un flux de 14 elevi de la Liceul Tehnic care s-au bucurat de un stagiu de practică de 3 săptămâni în condiţii europene.

harabagiuÎncă un flux de 14 liceeni de la Colegiului Tehnic care au plecat către Portugalia, unde au participat la un stagiu de pregătire de 3 săptămâni s-au întors acasă. S-au bucurat de condiţii excelente de practică, dar şi de vizitele culturale ce le-au fost pregătite.

Ca de fiecare dată, elevii de la Tehnic au impresionat partenerii de practică prin seriozitate şi prin dorinţa de a învăţa lucruri noi.

Proiectul “Tranziţia de la Şcoală la Viaţa Activă” a permis şi anul acesta elevilor de la Colegiul Tehnic să pretreacă un stagiu de pregătire practică de 3 săptămâni în Portugalia. Elevii au avut aproape 900 de euro bani de buzunar, cazare şi masă asigurate şi au făcut practică în locuri în care au avut multe de învăţat. Ultimul flux din acest an, format din 43 de elevi şi 6 profesori va pleca luna viitoare spre Portugalia. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!