Publicat la: 26.01.2021. 19:21 / 384 views

AU ÎNDOIT OȚELUL. GLORIA A DISPUS DE ECHIPA GĂLĂȚEANĂ CU 1 LA 0

Primul amical de după “învierea” Gloriei a fost programat azi, de la ora 11.30 , cu Oțelul Galați. În partida disputată la malul Dunării, Ilie Stan a rulat tot lotul, dând tuturor fotbaliștilor posibilitatea de a evolua. A fost,într-un fel, o recompensă pentru efortul depus în cele șase zile de pregătire de la Monteoru.

amicalBuzoienii s-au impus cu 1 la 0, grație unei reușite semnate de Ciobanu. Tehnicianul buzoian s-a declarat mai mult decât mulțumit de efortul depus de elevii săi, în ciuda circumstanțelor neclare cu care se confruntă gruparea buzoiană.

Gloria are de ieri un nou preparator fizic, în persoana lui Yuksel Yeșilova. Turcul a mai lucrat la Dinamo, Steaua București, Poli Timișoara, Ceahlăul Piatra Neamț, Sportul Studențesc, Petrolul,  sau Universitatea Cluj. El îi ia locul lui Robert Panduru care s-a înțeles cu Csikszereda, grupare cu care a și plecat în cantonament în Antalya. De altfel, spune Ilie Stan, fostul preparator fizic al Gloriei își exprimase de mai multe ori dorința de a pleca de la clubul din Crâng.

Vineri, buzoienii vor juca încă un amical, cu Astra 2. Meciul se va disputa, cel mai probabil, la Berca, locație mai apropiată de cantonamentul roș-albaștrilor. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!