Publicat la: 19.02.2020. 19:32 / 1.393 views

AU ÎNCEPUT LUCRĂRILE LA PASAJUL DE LA GARĂ. VOR FI INSTALATE ŞI CAMERE DE SUPRAVEGHERE VIDEO

Buzoienii care locuiesc în cartierele Mihai Viteazul și Poștă au primit o veste bună. După semnarea contractului cu Regionala CFR Galați, au început lucrările la pasajul de la Gară. Reabilitarea și modernizarea pasajului se fac pe banii Primăriei și vor fi gata în luna mai a acestui an.

pasaj lucrari 2 pasaj lucrari 5

În sfârșit, după o lungă perioadă de negocieri cu Regionala CF Galați, Primăria a emis ordinul de începere a lucrărilor de reabilitare și de modernizare a pasajului de la Gară.

Lucrarea a fost încredințată direct societății Urbis Serv, care a și demarat lucrările.

Pasajul este folosit atât de călători, pentru a ajunge la peroane, dar și de locuitorii cartierelor de peste calea ferată ori a buzoienilor care lucrează în Zona Industrială.

Pe lângă reabilitarea construcției va fi refăcut și sistemul de colectare a apelor pluviale, sistemul de iluminat și vor fi instalate camere de supraveghere video.

Pasajul a fost preluat în comodat de Primărie, care va suporta toate cheltuielile de reabilitare și modernizare și care va asigura și întreținerea acestuia timp de 5 ani. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!