Publicat la: 08.03.2018. 19:18 / 1.359 views

AU ÎNCEPUT ÎNSCRIERILE LA ŞCOALĂ. PESTE 180 DE CLASE PREGĂTITOARE ÎN JUDEŢ

De astăzi, părinţii sunt invitaţi să îşi înscrie copiii la clasa pregătitoare. La nivelul Judeţului Buzău sunt disponibile peste 180 de clase. Regulile de acces la şcoală nu au fost schimbate. Principala este legată de domiciliu. În caz de depăşire a numărului de locuri, la selecţie au prioritate viitorii elevi care îşi au domiciliul stabil în circumscripţia arondată unităţii de învăţământ.

clasa pregatitoare 2S-a dat startul înscrierii la clasa pregătitoare pentru copii de la grupa mare de grădiniţă. La nvelul judeţului Buzău sunt disponibile peste 180 de clase. Cele mai multe sunt solicitate la şcolile mari din municipiul Buzău. De pildă, Şcoala nr. 11 este pe primul loc, având în plan formarea a şase clase.  

Părinţii sunt aşteptaţi să îşi depună dosarele, cel mai important document fiind fişa de înscriere.

Prima etapă de înscrieri se finalizează în data de 26 martie. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!