Publicat la: 12.07.2017. 17:51 / 656 views

AU ÎNCEPUT ÎNSCRIERILE LA BAC-UL DE TOAMNĂ. SE AŞTEAPTĂ REZULTATE BUNE

În această perioadă vor intra în febra examenelor şi absolvenţii de liceu care au picat sesiunea din vară a bacalaureatului sau din cauza corigenţelor nu s-au putut înscrie. Au fost şi cazuri în care tinerii au aşteptat sesiunea din toamnă în speranţa că vor avea subiecte mai uşoare. Primele probe sunt competenţele, după care vor începe probele scrise.

bacalaureat SITEÎnscrierile pentru examenul de bacalaureat din toamnă au început de ieri, iar candidaţii care fie nu au promovat examenul maturităţii în sesiunile anterioare, fie au aşteptat această sesiune, îşi pot depune dosarele până vineri. De asemenea, elevii care au avut de dat examene de corigenţă au rezervată o zi specială în care îşi pot depune dosarele.

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar se aşteaptă ca şi la această sesiune candidaţii să obţină medii bune, care să ne claseze peste media pe ţară, aşa cum s-a întâmplat la sesiunea din vară.

Pe 21 august, absolvenţii de liceu vor începe probele scrise ale Bacalaureatului, primul examen fiind cel la limba şi literatura română. Rezultatele vor fi făcute publice pe 1 septembrie. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!