Publicat la: 03.03.2020. 19:34 / 632 views

AU ÎNCEPUT ASFALTĂRILE. A FOST PORNITĂ STAȚIA MARE DE ASFALT

Odată cu intrarea în primăvară, drumarii de la Urbis au ieșit la asfalt. Se vor asfalta toate parcările și străzile pregătite pe parcursul anotimpului rece. Totodată, în cel mai scurt timp se va începe și reabilitarea și modernizarea tuturor străzilor aflate pe lista de investiții din acest an.

  parcare asfalt 2  asfalt episcopiei 1

Încă din primele zile ale acestei primăveri, drumarii de la Urbis și-au reluat activitatea în forță. Vor asfalta tot ceea ce au pregătit peste iarnă și vor intra și pe străzile aflate pe lista de investiții din acest an.

A fost pornită și stația mare de asfalt pentru că au început asfaltări pe suprafețe mari, la care stația mică nu ar fi făcut față. Se va asfalta parcarea din cartierul Crâng 2, care a fost pregătită in perioada de iarnă  și urmează cea din spatele Pedagogicului și încă o parcare mare în Broșteni.

Astăzi a fost asfaltată și parcarea amenajată pe breteaua de peste drum de Arhiepiscopie, de la blocul semilună,  care face legătura între străzile Obor și Chiristigii.

Tot anul acesta va fi amenajată o mare parcare în centrul Buzăului, între parcul Sfinții Îngeri și blocurile PTTR. În acest scop, stația de taxiuri va fi mutată pe bulevardul Unirii , în zona fostului sediu al Companiei de Apă, iar autobuzele vor opri pe strada Ostrovului.  (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!