Publicat la: 01.12.2019. 11:45 / 515 views

AU FOST FINALIZATE LUCRĂRILE LA PT 4 DOROBANȚI. RAM BUZĂU ANUNȚĂ RELUAREA FURNIZĂRII CĂLDURII ȘI APEI CALDE, LA PARAMETRI CORESPUNZĂTORI

calorifer-contorCOMUNICAT

După un efort susținut, în cursul noptii s-au finalizat lucrările de reparații la cazanul CAF 10Gcal, astfel putem furniza atât încălzire cât și apă caldă la parametrii corespunzători și clienților alimentați de la PT 4 Dorobanți.

Reconfigurarea unui sistem centralizat de termoficare necesită ani de zile, așa că găsirea unor soluții funcționale, împreună cu Primăria, în câteva luni, a fost o adevarată provocare și o luptă contracronometru.

Astfel, apelând la cei mai buni speciliști în domeniu(proiectanți, constructori) am pus în funcțiune patru microceturi la PT 4 Dorobanți, PT 16, CT 7 Caraiman, PT Integral utilizând în cea mai mare parte, cazanele pe care regia municipală le avea în dotare.

De la amplasamentele amintite, împreună cu centralele din Micro 14, vom putea asigura atât încălzirea cât și apa caldă în iarna aceasta.

Și pentru că azi este 1 decembrie, vă dorim să fim mai buni, mai înțelegători și vă urăm un călduros „La mulți ani”!

CONDUCEREA RAM BUZĂU

Comunicat RAM 01.12.2019

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!