Publicat la: 07.11.2019. 19:11 / 385 views

AU AJUNS LA CAPĂTUL RĂBDĂRII. SITUAŢIE CRITICĂ ÎN DOROBANŢI, LA PT 4

Au ajuns la capătul răbdării. Locatarii blocurilor din jurul Punctului Termic 4 din Dorobanţi, acolo unde au fost montate cazanele pentru distribuţia energiei termice, nu mai pot suporta gălăgia. Doi reprezentanţi au solicitat audienţă la conducerea RAM însă nu au fost primiţi. Oamenii nu mai ştiu unde să apeleze pentru a fi ascultaţi.

cosuri evacuare 3 cetateti RAM 1

Nu mai suportă trepidaţiile şi zgomotele şi încearcă să găsească soluţii pentru a rezolva problema. Este cazul locatarilor blocurilor din jurul Punctului Termic 4 din Dorobanţi, acolo unde au fost montate cazanele pentru distribuţia energiei termice. Doi dintre ei s-au înscris pentru audienţă la conducerea Regiei Autonome Municipale, însă nu au fost primiţi.

Oamenii spun că nu mai pot suporta situaţia şi nu mai ştiu unde trebuie să apeleze pentru a fi ascultaţi. Mai mult decât atât, pe lângă trepidaţiile şi zgomotele din fiecare zi, zilele trecute oamenii au tras şi o sperietură groaznică din cauza unuei bubuituri puternice,

În răspunsurile oferite la sesizările locatarilor, reprezentanţii Primăriei susţin că nivelul de zgomot şi de poluare în zonă nu afectează populaţia. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!