Publicat la: 27.02.2017. 20:08 / 742 views

ATENŢIE UNDE PARCAŢI. MAŞINILE PARCATE ILEGAL VOR FI RIDICATE

Regulamentul pentru ridicarea autovehicolelor parcate ilegal pe domeniul public va fi supus dezbaterii publice. O delegaţie buzoiană va merge la Bucureşti pentru a studia cum funcţionează acolo această operaţiune. La Buzău, trotuarele şi străzile vor începe să fie eliberate de zecile de maşini parcate în locuri nepermise, cel mai probabil din luna aprilie.

ridicare masiniRegulamentul referitor la ridicarea automobilelor parcate ilegal pe domeniul public al municipiului Buzău este aproape de finalizare.

Autorităţile din Capitală au o mare experienţă în ridicarea maşinilor de pe domeniul public, experienţă de care vor profita buzoienii atunci când va fi demarată şi la noi această acţiune.

După vizita la Bucureşti, regulamentul va fi definitivat şi va fi supus dezbaterii publice, apoi va fi pus în practică, cel mai probabil, la începutul lunii aprilie.

Automobilele parcate în locuri nepermise, pe trotuarele şi pe stăzile din municipiu, nu vor mai fi ridicate de Urbis Serv ci de Transbus, care dispune şi de spaţiul pentru depozitarea acestora. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!