Publicat la: 30.08.2019. 18:27 / 1.661 views

ATENŢIE SPORITĂ LA TAXIMETRIŞTII PIRAT. MĂSURI SUPLIMENTARE PENTRU SIGURANŢA ELEVILOR

Cazul de la Caracal a determinat măsuri suplimentare pentru siguranţa elevilor buzoieni. Patrulele de poliţişti vor fi ajutate de jandarmi, în zona unităţilor de învăţământ. De asemenea, poliţiştii vor fi mai atenţi la buzoienii care transportă ilegal persoane care fac autostopul.

elevi autobuz 2Planul de intervenţie pentru anul şcolar următor a fost prezentat în şedinţa Colegiului Prefectural. Pe lângă activităţile obişnuite de prevenire a infracţiunilor din şcoli sau din zona unităţilor de învăţământ, poliţiştii vor avea în atenţie şi modul în care se face transportul elevilor.

În plus, poliţiştii vor fi mai atenţi la buzoienii care practică taximetria pirat.

Planul întocmit de IPJ ţine cont şi de parteneriatele convenite cu alte instituţii responsabile de siguranţa elevilor. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!