Publicat la: 21.11.2018. 19:19 / 911 views

ATENŢIE! SE VERIFICĂ ANVELOPELE. CE RISCĂ ŞOFERII CARE NU SE CONFORMEAZĂ

Poliţiştii de la Rutier au început verificările în trafic, pentru a vedea dacă şoferii şi-au echipat corespunzător maşinile pentru iarnă. Conducătorii auto suprinşi fără anvelope conforme în condiţii de drum acoperit cu polei, gheaţă sau zăpadă riscă amenzi usturătoare şi reţinerea certificatului de înmatriculare.

drum aglomerat masini iarnaPrima ninsoare din acest sezon a prins pe nepregătite mulţi şoferi, care nu îşi dotaseră maşinile cu anvelope de iarnă. Chiar dacă între timp zăpada s-a topit, agenţii de circulaţie le recomandă conducătorilor auto să fie precauţi. Oricând pot apărea condiţii de iarnă. Poliţiştii de la Rutier au început deja verificările în trafic.   

Potrivit legii, regula este foarte clară. În cazul în care drumul este acoperit de gheaţă, polei sau zăpadă, autovehiculele trebuie să aibă cauciucuri de iarnă.

Șoferii surprinşi în trafic având la maşini anvelope neconforme cu condiţiile de drum riscă amenzi mari şi reţinerea certificatului de înmatriculare.

De luni dimineaţă, vulcanizările au devenit suprasolicitate, după ce ninsoarea s-a abătut pentru prima dată în judeţul Buzău. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!