Publicat la: 05.12.2019. 19:17 / 434 views

ATENŢIE LA INSTALAŢIILE DE ÎNCĂLZIRE! A CRESCUT NUMĂRUL INCENDIILOR DE LOCUINŢE

Atenţie la instalaţiile de încălzire, după răcirea severă a vremii. Acesta este avertismentul pompierilor buzoieni, care au constatat că, pe timpul iernii, aproape se dublează numărul incendiilor de locuinţe.

incendiu scoala breaza 1În lunile când temperatura scade pe timpul nopţii sub valoarea de 0 grade Celsius, hornurile necurăţate sau instalaţiile de încălzire defecte constituie sursa principală de izbucnire a incendiilor. Pompierii au nenumărate exemple de tragedii provocate din cauza hornurilor necurăţate sau instalaţiile de încălzire defecte.

Având în vedere previziunile meteorologilor, care anunţă o iarnă mai geroasă decât de obicei, pompierii recomandă cetăţenilor care utilizează la încălzirea locuinţelor sobe sau alt tip de instalaţii de încălzire să dea dovadă de responsabilitate.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Buzău spun că, în perioada iernii, în judeţ se produc, zilnic, în medie câte două incendii cauzate de defecţiuni la sobe sau instalaţiile de încălzire. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!