Publicat la: 11.08.2017. 18:26 / 529 views

ATENŢIE LA CRIBLURĂ! VITEZA REDUSĂ ÎNTRE BUZĂU ŞI MĂGURA

criblura DN 10Adevărate coloane de maşini coboară de la munte spre Buzău cu viteză redusă.

Cauza deplasării cu viteza melcului a participanţilor la trafic o constituie stratul gros de criblură care încă nu a pătruns în structura carosabilului.

Şoferii trebuie să îşi adapteze viteza în aşa fel încât pneurile să nu arunce pietricele în parbrizul celui din spate sau al vreunui autovehicul de pe sensul opus de mers.

Maşinile care împânzesc şoseaua în ambele sensuri ajută la integrarea criblurii în covorul asfaltic, dar o şi împrăştie în afara carosabilului.

Atenţionari speciale vin şi pentru şoferii care vor tranzita DN 10 în minivacanţa de Sfânta Maria. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>