Publicat la: 30.07.2015. 19:01 / 745 views

ATENTIE LA ALIMENTE! D.S.V. VA INTENSIFICA VERIFICARILE.

alimentePrefectul judeţului Buzău a adresat instituţiilor abilitate solicitarea de a întări controalele la unităţile de alimentaţie publică din judeţ. În această perioadă cu temperaturi ridicate, trebuie luate toate măsurile necesare pentru a proteja populaţia. Dacă alimentele nu sunt păstrate sau preparate în condiţii adecvate, pot deveni periculoase pentru consumatori.
Aflat încă sub dominaţia arşiţei, judeţul Buzău se află permanent în atenţia Instituţiei Prefectului, care a luat toate măsurile necesare pentru protejerea sănătăţii populaţiei.
În acest sens, Prefectul a cerut în mod expres instituţiilor abilitate să mărească frecvenţa controalelor, mai ales la unităţile de alimentaţie publică din oraş şi din judeţ.
Direcţia pentru Sănătatea Publică, Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor vor intensifica inspecţiile în toată această perioadă.
Foarte mulţi buzoieni preferă să-şi potolească foamea cu produse de fast-food, pentru a economisi timp.
Dacă aceste produse nu sunt preparate şi păstrate în condiţii optime de temperatură, mai ales în aceste zile caniculare, ele se pot degrada rapid şi pot produce grave afecţiuni ale sănătăţii consumatorilor.
Este principalul motiv pentru care se inmultesc controalele, în special, la unităţile de alimentaţie publică.

(Corneliu Floriceanu)

https://www.youtube.com/watch?v=bfCaZMxbfO4

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!