Publicat la: 12.01.2018. 19:25 / 831 views

ATENŢIE! ÎNCEPE RIDICAREA MAŞINILOR. SUMA MINIMĂ DE PLATĂ, 600 DE LEI

O soluţie extremă, dar care cu siguranţă va rezolva problema opririlor şi parcărilor neregulamentare, va fi pusă în practică în viitorul apropiat. Începând cu data de 1 februarie, şoferii maşinilor parcate în alte locuri decât cele special amenajate vor rămâne făra maşină la propriu. Mai exact, autoturismele vor fi ridicate, iar pentru a le recupera, proprietarii vor trebui să plătească sume cuprinse între 300 şi 600 de lei. Poliţiştii locali au demarat deja o acţiune de informare în această perioadă.

masini statiePentru a nu-i prinde pe şoferi pe picior greşit, poliţiştii au demarat o acţiune prin care îi înformează cu privire la sancţiunile ce îi aşteaptă dacă parchează neregulamentar. Nu puţine au fost cazurile în care au fost găsite maşini parcate pe trecerile de pietoni, în staţiile de autobuz sau pe locurile destinate persoanelor cu dizabilităţi. Pentru a pune capăt acestor abuzuri, municipalitatea a decis ridicarea maşinilor cu platforme specializate.

Sumele ce vor trebui plătite de proprietarii maşinilor pentru recuperarea autoturismelor nu sunt deloc de neglijat. Astfel, pentru ridicare suma de plată va fi de 300 de lei, transport 200 de lei şi depozitare, o sută de lei pe zi. Un calcul simplu arată că pentru doar câteva minute de oprire neregulamentară un buzoian ar putea plăti 600 de lei, plus amenda.

Maşinile ridicate prin dispozitia agentului constatator vor fi transportate şi depozitate la sediul Urbis Serv din  B-dul N. Bălcescu nr. 56. Sancţiunea pentru staţionare este de 4-5 puncte de amendă şi 3 puncte penalizare la permisul de conducere, jumătate din minimul amenzii fiind în valoare de 290 lei. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!