Publicat la: 05.03.2019. 19:13 / 1.271 views

ATAŞAT AL AMBASADEI FRANŢEI, CONFERENŢIAR LA BUZĂU. MICHEL MONSAURET A VORBIT DESPRE REFORMA DIN HEXAGON

francofon 1Un specialist în educaţie de la Ambasada Franţei a conferenţiat, astăzi, la Buzău, în cadrul primei activităţi din calendarul evenimentelor francofone din luna martie. Michel Monsauret, ataşat de cooperare educativă al Ambasadei, nu este pentru prima dată la Buzău. În prima parte a interviului acordat Campus TV, diplomatul francez a vorbit în limba română.

La evenimentul de astăzi au participat responsabilii învăţământului buzoian, inspectori şcolari, directori, consilieri educativi şi profesori de la mai multe unităţi din judeţ. Invitatul special a conferenţiat despre metodele şi spiritul reformei din educaţia franceză.

Conferinţa a fost organizată de Centrul Cultural Francofon Buzău.

Luna aceasta va fi plină de evenimente dedicate francofoniei şi se va încheia cu deja tradiţionalul festival de muzică „Francochanson”.  (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!