Publicat la: 28.07.2017. 18:30 / 1.217 views

ATAC LA EDILUL ŞEF. NOI ACUZAŢII ALE CONSILIERULUI ROŞIORU LA ADRESA PRIMARULUI TOMA

Consilierul municipal Silviu Roşioru a creat încă un moment notabil în ultima şedinţă CLM. Acesta a dat citire unei scrisori deschise plină de acuze la adresa edilului şef şi a secretariatului Consiliului Local Municipal. Reacţia primarului Constantin Toma a fost cât se poate de elocventă.

toma sincron rosioru in clm

La finalul şedinţei CLM de ieri, consilierul municipal Silviu Roşioru a solicitat să i se permită să dea citire unei scrisori deschise adresată colegilor săi şi dedicată primarului Toma şi secretariatului CLM.

Consilierul PSRO l-a acuzat atât pe edilul şef, cât şi pe secretarul Consiliului Local Municipal că truchează unele dintre procesele verbale ale şedinţelor şi că ar comite şi alte ilegalităţi.

În opinia consilierului, Secretariatul CLM, la ordinul primarului, omite cu bună ştiinţă informarea membrilor Consiliului Local în ceea ce priveşte procesele în care instituţia este parte.

Ca urmare a unor erori de procedură sau a unor erori materiale, Instituţia Prefectului a hotărât să trimită un reprezentant la şedinţele CLM pentru a se evita astfel de greşeli.

În principal, atacul consilierului PSRO a fost îndreptat împotriva primarului Constantin Toma, acuzat de imixtiuni în redactarea hotărârilor de Consiliu.

Consilierul Roşioru le-a solicitat colegilor săi şi Instituţiei Prefectului să constituie o comisie care să verifice şi să analizeze toate hotărârile CLM, de la constituirea acestuia. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!