Publicat la: 07.05.2019. 18:28 / 1.001 views

ASFALTĂRILE CONTINUĂ. S-A FĂCUT RECEPŢIA UNORA DINTRE STRĂZILE ASFALTATE

Proiectul asfaltării străzilor de pământ din municipiul Buzău va trebui finalizat în acest an. S-a început recepţionarea unor străzi din loturile 3 şi 4, urmând cele din loturile 1 şi 2. Lucrările sunt garantate pe o perioadă de 5 ani, iar eventualele defecţiuni trebuie remediate de constructor.

strazi asfaltate prost 1Începând de ieri, Primăria a început recepţia finală a străzilor de pământ asfaltate, pe anumite loturi din proiectul încheiat cu societatea Hidrosalt.

Riveranii de pe strada Iazului cred că, deşi au scăpat de noroaie, se putea face mai mult şi mai bine şi că ar mai fi trebuit turnat un al doilea strat de asfalt.

Următoarele 2 loturi pe care se va face recepţia sunt loturile 1 şi 2, urmând lotul numărul 5, care are termenul cel mai lung de finalizare şi care va închide proiectul de asfaltare a străzilor de pământ.

După finalizarea proiectului, Buzăul se va număra printre puţinele municipii din ţară care nu vor mai avea străzi de pământ. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!