Publicat la: 14.11.2019. 19:43 / 838 views

ASFALTĂRI ÎN GRABĂ, PE TRANSILVANIEI. PESTE 500 DE METRI, DEJA ASFALTAŢI

Cât vremea o permite, muncitorii de la Urbis lucrează la foc continuu pentru asfaltarea unui tronson din strada Transilvaniei. Cu toate acestea, la cât s-a putut asfalta până acum, obiectivul autorităţilor de a finaliza investiţia în acest an este din ce în ce mai îndepărtat.

transilvaniei 2 transilvaniei 3

Desant al muncitorilor de la Urbis, la ieşire din oraş, spre Verneşti. În urmă cu mai bine de două săptămâni au început lucrările pe strada Transilvaniei, iar până acum s-a reuşit trunarea de asfalt pe o distanţă mai mare de 500 de metri, pe un singur sens de mers. Tronsonul vizat este de la intrarea în oraş, până la rondul din zona fabricii de bere. Asfaltări vor fi efectuate şi până la intersecţia cu bulevardul Unirii, însă în cadrul altui proiect.

Până acum, muncitorii de la Urbis au avut o vreme prielnică pentru asfaltări, dar este greu de crezut că vor finaliza de asfaltat acest tronson până la începutul sezonului rece.  

Sumele necesare lucrărilor de pe strada Transilvaniei au fost primite din Fondul de Investiţii deschis de fostul Guvern, fapt care a permis ca execuţia să fie atribuită urgent, fără licitaţie. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!