Publicat la: 07.11.2019. 19:15 / 1.216 views

ASFALTĂRI DE 1 MILION DE EURO, PE REPEDE ÎNAINTE. BANII TREBUIE CHELTUIŢI PÂNĂ LA SFÂRŞITUL ANULUI

Asfaltări de un milion de euro în oraşul Buzău, până la sfârşitul anului. Este anunţul primarului Constantin Toma, care declară că o parte din suma primită de la Guvern trebuie cheltuită până la finele lui 2019. Primăria are aprobate 47 de milioane de euro, fonduri pentru reabilitarea infrastructurii rutiere şi a tuturor unităţilor de învăţământ din municipiu.

asfaltare 1Primăria a dat deja dispoziţie pentru deschiderea mai multor şantiere în municipiul Buzău, după ce a fost semnat contractul de finanţare din Fondul de Dezvoltare înfiinţat de fostul Guvern. Se profită şi de faptul că lucrările nu trebuie atribuite prin licitaţie, astfel că Urbis Serv va realiza asfaltările.

Primele intervenţii ample sunt pe strada Transilvaniei, tronsonul de la fabrica de bere până la ieşire din oraş, spre Verneşti.

În cazul asfaltărilor, din suma de 32 de milioane de euro alocată pentru oraşul Buzău, anul acesta trebuie făcute investiţii în valoare de peste un milion de euro. Primăria a dispus şi începerea unor lucrări de reabilitare la şcoli, capitol la care Buzăul are la dispoziţie 15 milioane de euro.

Primăria a semnat contracte în valoare de 47 de milioane de euro pentru reabilitarea insfratructurii rutiere şi a tuturor clădirilor şcolare din municipiu. Fondurile sunt sub formă de împrumut şi trebuie returnate în 20 de ani, fără dobândă. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!