Publicat la: 08.12.2017. 19:30 / 2.041 views

ASFALTAREA MUNICIPIULUI CONTINUĂ. SE VOR ACHIZIŢIONA ŞI UTILAJE NOI PENTRU URBIS

Pentru anul viitor, primarul municipiului Buzău şi-a propus să continue asfaltările din oraş într-un ritm şi mai susţinut. Aproximativ 100 de străzi vor fi reabilitate din fondurile Primăriei. Societatea Urbis Serv va primi noi fonduri pentru utilare iar salariile vor fi aduse la un nivel corespunzător volumului de muncă depus de angajaţi.      

asfaltare 2Anul acesta, în Buzău s-au asfaltat cele mai multe străzi din istoria de până acum a oraşului.

La anul recordul la asfaltări va fi depăşit cu siguranţă, pentru că primarul Constantin Toma şi-a propus să atingă numărul de 100 de străzi reabilitate în municipiu.

Volumul mare de muncă va impune şi mărirea numărului de salariaţi specializaţi în asfaltări, dar şi achiziţionarea de noi utilaje.

Anul acesta, încasările au mers destul de bine şi s-au adunat ceva bănuţi în vistieria municipală.

Primăria dispune la această oră de aproximativ 4,8 milioane de euro, care ar trebui cheltuite până la sfârşitul anului. O parte din această sumă va fi dirijată către Urbis Serv, pentru reutilare.

Capitalul social de la Urbis Serv va fi mărit cu aproximativ 3 milioane de euro, cu condiţia ca banii să fie folosiţi exclusiv pentru investiţii.

Proiectul va fi supus aprobării Consiliului Local Municipal în şedinţa din 18 decembrie, la care vor fi prezenţi şi consilierii din Soroca, Republica Moldova. (Corneliu Floriceanu)

 

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!