Publicat la: 24.04.2018. 18:15 / 553 views

ASFALTAREA CELOR 43 DE STRĂZI, AMÂNATĂ. CONSTRUCTORUL NU ŞI-A ADUS UTILAJELE

La mai bine de o săptămână după lansarea oficială a asfaltării pentru cele 43 de străzi de pământ din Buzău, pregătirile nici nu au început. Constructorul, care a câştigat licitaţia şi care ar fi trebuit să înceapă lucrările concomitent la toate cele 5 loturi de străzi, încă nu şi-a adus utilajele. Primăria va sancţiona orice nerespectare a clauzelor contractuale, care ar putea merge până la rezilierea contractului încheiat cu societatea de construcţii.        

izlaz 1Cu mai bine de o săptămână în urmă, edilii buzoieni, împreună cu reprezentanţii firmei de construcţii care a câştigat licitaţia, au lansat oficial proiectul pentru asfaltarea celor 43 de străzi de pământ din Buzău.

Deşi reprezentantul constructorului a afirmat că va începe pregătirea de şantier încă de la începutul săptămânii trecute, până astăzi nu s-a mişcat nimic.

Pe străzile Haiducului, Izlazului şi Cercului, unde urmau să fie începute pregătirile pentru asfaltare, nici urmă de vreun utilaj.

Termenul final de asfaltare pentru cele 43 de străzi este de 12 luni în total şi orice zi de întârziere ar putea duce la depăşirea lui.

Termenul de garanţie pe parcursul căruia  constructorul este obligat să remedieze orice defecţiune survenită după recepţionarea lucrărilor este de 5 ani. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!