Publicat la: 28.07.2017. 18:32 / 3.851 views

ASFALTARE, ASFALTARE, ASFALTARE… A FOST APROBATĂ RECTIFICAREA DE BUGET

Primul punct de pe ordinea de zi a şedinţei ordinare a Consiliului Local Municipal din 27 iulie a fost proiectul de hotărâre pentru rectificarea bugetului pe anul 2017. O parte din banii de investiţii au fost redirecţionaţi pentru alte lucrări care par a fi prioritare. După ce au solicitat lămuriri în legătură cu aceste permutări financiare, consilierii au aprobat proiectul.

strada 6Proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului municipiului Buzău, precum şi al instituţiilor publice pentru învăţământul preuniversitar pe anul 2017, a fost aprobat de consilierii locali.

Înainte de a vota, consilierii au cerut lămuriri în privinţa unor sume importante, redirecţionate către alte lucrări decât cele pentru care fuseseră alocate anterior.

Este vorba despre amânarea lucrărilor de reabilitare şi de modernizare a zonei Bariera Ploieşti şi de folosirea banilor alocaţi din bugetul proprii pentru asfaltarea unor străzi din centrul oraşului.

Consilierul Ion Barbu a solicitat lămuriri în privinţa amânării lucrărilor de reabilitare şi modernizare a porţii de intrare în Buzău dinspre Ploieşti, mai ales că acolo sunt în construcţie două hipermarketuri.

Se pare că asfaltul este prioritatea municipiului, iar buzoienii confirmă prin solicitările pe care le fac zilnic.

Cele 12 milioane de lei din bugetul propriu, destinate zonei Bariera Ploieşti, au trecut la asfaltările din Centru, odată cu aprobarea rectificării de buget.

Dacă vor fi obţinuţi banii europeni, proiectul de transformare a porţii de intrare în oraş dinspre Ploieşti va fi pus în aplicare, probabil, în primăvara lui 2018. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!