Publicat la: 26.08.2020. 18:13 / 684 views

ASFALT TANGO, LA BECENI. CANDIDATUL RESPINGE ACUZAŢIILE

Acuzații grave, la adresa unui candidat la funcția de primar din comuna Beceni. În spațiul public au apărut imagini cu mai multe utilaje ale firmei care lucrează la reabilitarea DJ 203 K descărcând asfalt la un depozit al candidatului liberal. Adrian Burlacu a reacționat cu filmări din curtea sa, unde nu se vede nici urmă de asfalt. 

asfalt sitePe adresele redacțiilor buzoiene au sosit câteva imagini filmate zilele trecute, la Beceni, în care se poate observa cum un autoutilaj de la drumuri descarcă mixtură asfaltică în curtea unui depozit. Cei care au trimis filmările susțin că totul s-a întâmplat în gospodăria candidatului PNL la funcția de primar și că autoutilajele din zonă aparțin firmei care reabilitează drumul județean 203K. În schimb, cel vizat de atacuri a reacționat printr-o filmare postată pe pagina sa de facebook, în care arată că, în gospodăria sa nu e nici urmă de asfalt. Adrian Burlacu a explicat reporterilor Campus TV că, la mijloc, ar fi vorba despre un atac de campanie.

Reclamația a ajuns și la Consiliul Județean, iar responsabilii instituției au demarat o anchetă. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!