Publicat la: 24.09.2018. 18:07 / 736 views

ASFALT PE UNIRII. DOAR ÎN FAŢA SEDIULUI PRO ROMÂNIA

Indignaţi, telespectatorii Campus TV ne-au sesizat la redacţie despre faptul că se asfaltează pe Bulevardul Unirii. Vestea ar fi fost una bună, dacă nu ar fi fost vorba doar despre o porţiune, în faţa sediului nou-înfiinţat al formaţiunii politice Pro România.

trotuar asfaltat pontaÎn urmă cu puţin timp, pe Bulevardul Unirii, la parterul unui bloc s-a înfiinţat filiala unei formaţiuni politice. Cam în aceeaşi perioadă s-a asfaltat şi o porţiune de trotuar. Discrepanţa este enormă, mai ales că pe anumite porţiuni, pe Unirii abia dacă se mai poate circula.

Indignaţi, oamenii din zonă au sesizat reporterii Campus TV.

Sunt însă şi oameni care şi-au exprimat mulţumirea şi convingerea că ceea ce s-a făcut este foarte bine.

Nu este exclus ca această lucrare să fi fost comandată şi plătită de cineva, iar în aceste condiţii supărarea oamenilor nu ar mai fi justificată. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!