Publicat la: 17.07.2017. 18:29 / 314 views

ASFALT PE CIUCURETE. URMEAZĂ CIOCHINESCU. LUCRĂRILE DE PE CELE DOUĂ STRĂZI ÎNAINTEAZĂ RAPID

A fost aşternut primul strat de asfalt de pe strada Ciucurete. Urmează alinierea gurilor de canal, după care va fi turnat şi cel de-al doilea strat. Lucrarea va fi finalizată pe 24 iulie si se va trece la asfaltarea străzii Ciochinescu.

lucrari 3Primul strat de asfalt de pe strada Ciucurete a început să fie aşternut încă din week-end, dinspre strada Spiru Haret. Astăzi, lucrarea a ajuns la intersecţia cu bulevardul Unirii.

Buzoienii trebuie să ştie că pe Ciucurete se poate circula pe o singură bandă şi că străzile în dreptul cărora se asfaltează au fost închise.

Riveranii au fost anunţaţi din timp iar ceilalţi şoferi, care au treabă pe străzile respective nu pot ajunge acolo decât pe jos.

Urbisul dispune de un parc de utilaje suficient pentru a putea asfalta cele două străzi aflate în lucru.

În prezent Urbis Serv este aproape de finalizarea sistematizării din cartierul Obor, unde lucrează la ultima dintre parcări.

După ce va termina şi cele două străzi paralele care leagă bulevardul Unirii de Spiru Haret, vor fi începute 7 străzi care nu au fost asfaltate niciodată până acum. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>