Publicat la: 22.06.2017. 17:52 / 2.154 views

ASFALT NOU, PROBLEME VECHI. INUNDAŢII PE VIILOR, DUPĂ PLOAIA DE ASEARĂ

Ploaia torenţială de aseară le-a dat bătăi serioase de cap riveranilor de pe Viilor, după ce mai multe gospodării au fost inundate. Cetăţenii reclamă canalizarea subdimensionată sau colmatată, incapabilă să preia volumul de apă al unei ploi mai puternice.

inundatie viilor 1După ce ani de zile au trăit în noroaie şi inundaţii, riveranii de pe Viilor se confruntă cu o altă problemă. Deşi strada a fost recent asfaltată, la prima ploaie puternică, mai multe gospodării au fost inundate. Oamenii dau vina pe reţeaua de canalizare, incapabilă de a prelua un debit mare de apă.  Localnicii spun că au sesizat problema, dar autorităţile nu au luat niciun fel de măsuri.

Imediat după ruperea de nori de aseară, pompierii şi angajaţii Companiei de Apă au intervenit  cu vidanje şi motopompe, pentru a scoate apa din gospodăriile afectate.

Riveranii au reclamat situaţia şi astăzi edilului şef Constantin Toma. Primarul a declarat că se fac eforturi pentru a remedia problema, dar că există şi posibilitatea ca reţeaua de canalizare să fie colmatată.

Din nefericire pentru riveranii inundaţi, ei vor trebui să achite către Compania de Apă şi costurile aferente taxei pe apa de ploaie. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!