Publicat la: 05.09.2018. 18:17 / 526 views

ASFALT LA GLORIA. DUPĂ INSTALAREA GAZONULUI SE ASFALTEAZĂ CURTEA

În aşteptarea primului eveniment sportiv internaţional de pe stadionul Gloria, Primăria a dispus o serie de lucrări de reparaţii. După înlocuirea gazonului de pe terenul de joc, se toarnă asfalt proaspăt şi în curtea din spate. De asemenea, gardul care delimitează arena sportivă de Parcul Crâng va fi refăcut în totalitate.      

asfaltare gloria 2Stadionul Gloria a intrat în atenţia Primăriei care, după ce a investit în înlocuirea gazonului de pe terenul de joc, a dispus şi alte îmbunătăţiri.

Sportivii au scăpat astfel de grija de a nu-şi rupe picioarele prin gropile din curte după ce au reuşit să evite accidentările din timpul jocului, dar şi de grija stricării automobilelor proprietate personală.

Va fi refăcut şi trotuarul din faţa stadionului  Metalul iar lucrările vor trebui să fie finalizate până în preajma datei de 14 septembrie, când pe stadion se va desfăşura primul eveniment internaţional. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!