Publicat la: 20.07.2018. 18:25 / 1.194 views

ASFALT ÎN DOROBANŢI. STRĂZILE DIN TREI CARTIERE VOR FI ASFALTATE

Se asfaltează prima stradă „de beton” din cartierul Dorobanţi. A fost aleasă o soluţie tehnică potrivită pentru astfel de străzi iar asfaltul este de calitate superioară, cu piatră de carieră. Toate străzile din cartierele Dorobanţi 1, Dorobanţi 2 şi Broşteni urmează să fie asfaltate până la sfârşitul anului.      

asfaltare 3A început asfaltarea primei străzi „de beton” din cartierul Dorobanţi 2.

Este vorba despre strada Sublocotenent(post mortem) Dumitrescu Iulian, a cărei reabilitare a început cu trotuarele încă din toamna anului trecut.

Astazi, drumarii de la Urbis au început să toarne covorul asfaltic pe unul dintre sensurile de mers.

Străzile din acest cartier sunt din beton  şi din anii 80’când au fost turnate, nu au mai fost reparate.

Din acest motiv, edilii şi-au propus să asfalteze în întregime cele trei cartiere.

Asfaltul va avea în final 6 centimetri grosime şi este de o calitate superioară, cu piatră adusă de la o carieră din Măcin.

De mâine dimineaţă, dacă nu va ploua, se va turna covor asfaltic şi pe Aleea Sporturilor, pe tronsonul care a fost deja pregătit.

Şoferii sunt rugaţi să se conformeze la o circulaţie în regim de şantier sau, dacă este posibil, să folosească trasee alternative. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!