Publicat la: 11.09.2018. 18:25 / 1.136 views

ASFALT ÎN DOROBANŢI 1. PRIMA STRADĂ DIN CARTIER A INTRAT ÎN PREGĂTIRI

În cartierul Dorobanţi 2 a mai rămas o singură stradă de asfaltat, de care se va ocupa una dintre echipele de la Urbis Serv. O a doua echipă a intrat deja în cartierul Dorobanţi 1, care urmează la asfaltare. Prima stradă din cartier a intrat în pregătiri încă de ieri.

dorobanti 2Echipa care a pus asfaltul în curtea Liceului Marghiloman şi pe străzile adiacente a intrat de ieri în cartierul Dorobanţi 1.

Prima stradă din cartier unde au demarat lucrările de pregătire pentru asfaltare este Aleea Iasomiei care, pentru început, a primit un indicator cu noua denumire alături de logoul municipiului.

Astfel, vedem, în premieră, cum arată noile indicatoare cu denumirea străzilor aici, pe strada Aleea Iasomiei, unde lucrările de pregătire pentru asfaltare se derulează eficient şi datorită utilajelor moderne.

În Dorobanţi 2, unde a mai rămas o stradă de asfaltat, lucrează încă o echipă de la Urbis Serv, echipă care, după ce va încheia lucrarea, se va muta cu tot cu utilaje în cartierul Dorobanţi 1.

Dorinţa edililor de a termina asfaltarea cartierelor Dorobanţi 1 şi 2 şi Broşteni până la finalul acestui an începe astfel să prindă contur. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!