Publicat la: 04.03.2021. 19:41 / 386 views

ASFALT DE VÂNZARE. STAȚIA DE ASFALT VA PRODUCE ȘI BANI

Începând din acest an, după o perioadă lungă în care a funcționat la doar 10 la sută din capacitatea ei, din cauza unor impedimente legislative, stația de asfalt va putea comercializa mixturi asfaltice către terți.

statie asfalt 1Odată cu declanșanșarea activității, societatea Trans-Urbis SRL, care va prelua stația nouă de asfalt și pe cea de betoane de la Urbis Serv, va produce mixturi asfaltice de cea mai bună calitate, pe care le va putea vinde.

În viitor, stația nu va mai produce doar necesarul pentru realizarea lucrărilor din municipiu, ci va produce și bani din vânzarea mixturilor asfaltice, bani care vor putea fi investiți în dezvoltarea orașului.

Cât timp s-a aflat în administrarea societății Urbis Serv, stația de asfalt nu a putea onora comenzile de la terți, deoarece nu ar mai fi putut prelua lucrări cu încredințare directă de la Primărie, fără a depăși cele 80 de procente admise de lege pentru cifra de afaceri. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!