Publicat la: 29.06.2012. 17:04 / 5.639 views

Asasinii din Cipru puși sub urmărire internațională

Poliția cipriotă a emis două mandate de arestare internațională pentru criminalii celor cinci bodyguarzi din Ayia Napa, din care doi erau buzoieni. Poliția cipriotă i-a identificat pe cei doi asasini, cel care a apăsat pe trăgaci și pe complicele său, ca fiind doi fiind greci de origine pontică, recunoscuți ca asasini internaționali! Conform informațiilor scurse către presă, ucigașul a făcut o mare greșeală. După comiterea crimelor și-a schimbat fesul de pe față, dar în fugă l-a scăpat jos. Astfel, poliția i-a putut afla ADN-ul, iar în combinație cu imaginile surprinse de camerele video din zonă l-a putut identifica pe criminal. De folos a fost poliției inclusiv găsirea mașinii cu care vinovații au fugit din apropierea locului crimei. O dată criminalii identificați, poliția face pași înainte pentru descoperirea și arestarea celui care a comandat asasinatul.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!