Publicat la: 21.06.2019. 17:00 / 690 views

ARTĂ TÂNĂRĂ ÎN CEA MAI VECHE CASĂ. EXPOZIŢIE DE PICTURĂ ŞI SCULPTURĂ A ELEVILOR DE LA ARTE

Elevii din anii terminali de la Liceul de Arte „Margareta Sterian” îi invită pe buzoieni la expoziţia de pictură şi sculptură 11 – 12. Elevii profesorilor Răzvan Mihalcea şi Ciprian Dominoschi au expus pe simezele de la Casa Vergu Mănăilă rezultatele studiului şi ale talentului lor. Expoziţia este deschisă până pe 4 august.

 
expozitie  casa vergu manaila

Liceenii, coordonaţi de profesorul de pictură Răzvan Mihalcea şi de Ciprian Dominoschi, profesor de sculptură, au expus pe simezele casei Vergu Mănăilă cele mai proaspete şi mai reuşite dintre lucrările lor, multe dintre ele fiind lucrări de diplomă.

Lucrările expuse anunţă deja că autorii lor sunt pe drumul cel bun şi că deţin toate atuurile pentru a-şi continua studiile în domeniul artelor plastice şi de a deveni cu adevărat artişti profesionişti.

Expoziţia de artă tânără din cea mai „bătrână” casă a Buzăului dovedeşte faptul că demersul liceenilor de a atrage buzoienii către artele plastice este susţinut de comunitate.

Expoziţia liceenilor de la „Arte” poate fi vizitată până pe 4 august, de marţi până duminică, între orele 10 şi 18. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!