Publicat la: 31.07.2020. 17:53 / 1.146 views

ARTĂ INTERNAȚIONALĂ LA BUZĂU. PESTE 30 DE ARTIȘTI VOR PARTICIPA LA BIENALA ”ION ANDREESCU”

Buzăul va fi marcat în toamna acestui an de un eveniment cultural internațional deosebit. Este vorba despre cea de-a douăsprezecea ediție a Bienalei Internaționale de Artă Contemporană ”Ion Andreescu”, inițiată și organizată de Uniunea Artiștilor Plastici din România, filiala Buzău. Până acum și-au anunțat intenția de a participa peste 30 de artiști de peste hotare și lista rămâne deschisă.

susnea 2Galeriile de Artă ”Ion Andreescu” au devenit un reper pe harta turistică și culturală a Buzăului, atât pentru buzoieni, cât și pentru toți cei care ne vizitează orașul.

Activitatea expozițională bogată a filialei Buzău a Uniunii Artiștilor Plastici din România, cât și evenimentele organizate aici, în țară sau peste hotarele ei, au devenit extrem de vizibile în lumea artelor.

Unul dintre cele mai importante evenimente expoziționale este Bienala Internațională de Artă Contemporană ”Ion Andreescu”, cre urmează să fie organizată și în acest an.

Dacă în edițiile anterioare participarea artiștilor de peste hotare nu a fost numeroasă, pentru ediția din acest an au sosit deja multe solicitări.

Desigur că și modul în care va evolua pandemia de Covid 19 va avea un rol important în organizarea celei de-a XII-a ediții a Bienalei buzoiene și că vor trebui respectate absolut toate regulile care vor fi în vigoare în perioada respectivă.

Cel mai probabil, atât vernisajul, cât și festivitatea de premiere se vor desfășura în condiții speciale. (Corneliu Floriceanu)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. Apostol.marin spune:

    Puteți ,va rog să-mi trimiteți acest articol pe e-mail?multumesc

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!