Publicat la: 20.09.2016. 17:43 / 1.636 views

ARTĂ ÎN TANDEM. EXPOZIŢIE DE PICTURĂ SEMNATĂ DE SOŢII DUMITRU

O nouă expoziţie de pictură a fost vernisată luni la Galeriile de Artă „Ion Andreescu”. Doi tineri artişti din Focşani, soţ şi soţie, expun în „tandem” lucrări de pictură extrem de interesante şi puternice. Expoziţia va rămâne pe simeze până la sfârşitul lunii, când vor începe pregătirile pentru ediţia jubiliară a Bienalei Artelor „Ion Andreescu”.

pictoriÎncepând de ieri, la Galeriile de Artă „Ion Andreescu” este deschisă expoziţia de pictură „Tandem”. Lucrările sunt semnate de doi tineri artişti din Focşani, soţ şi soţie, Ştefan şi Laura Elena Dumitru.

Cei doi artişti nu se află pentru prima oară în Buzău dar, pentru prima dată au aici o expoziţie comună.

Laura şi Ştefan Dumitru au mai expus la Buzău, cu prilejul altor evenimente şi au în palmares o mulţime de participări la astfel de expoziţii şi în alte oraşe din ţară. De altfel, în curând, ei vor expune la Râmnicu Vâlcea şi Brăila.

Expoziţia de pictură „Tandem” va sta pe simezele buzoiene până la sfârşitul lunii.

După aceea, la Galeriile de Artă vor începe ultimile pregătiri pentru cea de-a zecea ediţie a Bienalei Artelor „Ion Andreescu”, o ediţie jubiliară, cu participare internaţională. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!